Arsenal 3e shirt 2019-2020

Koop hier het nieuwe Arsenal cup shirt van 2019-2020.voor kinderen of volwassenen. Dit Arsenal shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit nieuwe shirt speelt Arsenal vooral de uitwedstrijden in de FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden gedurende dit seizoen.  

Het cup voetbalshirt van Arsenal is  dit jaar overwegend navy blauw met gele accenten. De gele accenten zijn vooral te vinden in de ronde hals, de drie adidas strepen en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook de logo's van de club, adidas en Fly Emirates op het tenue zijn geel. Adidas is vanaf dit jaar  kledingsponsor van de club en het logo van het Duitse sportmerk staat op de rechterborst. De linker borst bevat het iconische logo van de club en op het midden van het shirt staat Fly Emirates. 

De shirts van Arsenal bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Özil, Pépé, Aubameyang, Ceballos, Tierney, Lacazette, Mkhitaryan, Mustafi, Xhaka en andere spelers. Klik op de button om het shirt te kopen!