Arsenal 3e shirt 2018-2019 - Turquoise

Koop hier het nieuwe Arsenal cup shirt van 2018-2019.voor kinderen of volwassenen. Dit Arsenal shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit nieuwe shirt speelt Arsenal vooral de uitwedstrijden in de FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden in het Emirates Stadium gedurende dit seizoen.  

Het cup voetbalshirt van Arsenal is geheel licht groen en bevat donkere accenten in de twee banen over de mouwen. Bovendien bevat het shirt een print van een bliksemschicht over de borst. Deze symboliseren een silhouet van het stadion van de club, het Emirates Stadium. Daarnaast bevat het voetbalshirt een stijlvolle polo kraag met knoopjes. PUMA is ook dit jaar kledingsponsor van de club en staat zowel op de rechter borst als op de mouwen. De linker borst bevat het iconische logo van de club en op het midden van het shirt staat Fly Emirates. Op de achterkant van dit shirt prijkt het het iconische kanon uit het logo van de Londense club in het roze.

De shirts van Arsenal bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de PUMA Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Lacazette, Ramsey, Torreira, Özil, Mkhitaryan, Xhaka, Welbeck, Bellerin en nog meer sterren. Klik op de button om het shirt te kopen!