Zwart/roze Arsenal 3e shirt 2017-2018

Koop hier het nieuwe Arsenal cup shirt van 2017-2018 voor kinderen of volwassenen. Dit Arsenal shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit nieuwe shirt speelt Arsenal vooral de uitwedstrijden in de FA Cup, League Cup en Europa League wedstrijden in het Emirates Stadium gedurende dit seizoen.  

Het Arsenal 3e shirt is dit jaar geïnspireerd door het Londense nachtleven. Het shirt van Arsenal is dit seizoen overwegend grijs met zwarte en roze details. De body van het shirt is zwart. Verder bevat het shirt grijze mouwen met aan de onderkant subtiele roze details. De roze details komen ook weer terug in de klassieke stijlvolle kraag. PUMA is ook dit jaar kledingsponsor van de club en staat zowel op de rechter borst als op de mouwen. De linker borst bevat het iconische logo van de club in het roze en op het midden van het shirt staat Fly Emirates in deze kleure .Op de achterkant van dit shirt prijkt het het iconische kanon uit het logo van de Londense club in het roze.

De shirts van Arsenal bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de PUMA Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het is mogelijk dit shirt te voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club. Dit betreft de officiële Premier League bedrukking, die ook door de spelers tijdens de wedstrijden gedragen wordt. Dit shirt wordt gedragen door spelers als Lacazette, Ramsey, Wilshere, Özil, Alexis Sanchez, Giroud, Welbeck, Walcott en nog meer sterren. Klik op de button om het shirt te kopen!