Werder Bremen uit shirt voor kinderen 2020-21

Koop hier het nieuwste Werder Bremen uitshirt en tenue van Nike voor kinderen. Dit shirt kan je kopen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het shirt is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176.

In dit voetbalshirt speelt Werder Bremen de Bundesliga en DFB Pokal uitwedstrijden in Bremen gedurende 2020-2021. Het uitshirt van Werder Bremen is dit jaar geheel wit met een design van ruiten over de mouwen. Deze ruiten zijn geïnspireerd door de schaduw van de voorgevel van het Weserstadion, welke gekenmerkt wordt door de talloze diamanten. Deze print is groen/wit. Daarnaast is het tenue uitgerust met een ronde hals. Op de linker borst staat het logo van de club met kampioensster en de andere borst bevat het logo van de club. Wiesenhof is de hoofdsponsor van de club en staat op het midden van het voetbalshirt. De achterkant van het tenue bevat de tekst: ''LEBENSLANG - GRÜN-WEISS.'' Wil jij net als sterren als Klaassen, Rashica, Sargent, Füllkrug, Osako, Bartels, Bargfrede en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de shops om dit shirt te kopen. Hier heb je ook de mogelijkheid het shirt te voorzien van een eigen naam en nummer!

De Werder Bremen shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Umbro Dry technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.