Werder Bremen voetbalshirt voor kinderen

Merk: Umbro
SKU: 92265U-KIT

Koop hier het nieuwste Werder Bremen thuisshirt en tenue van Umbro voor kinderen. Dit shirt voor kinderen kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176. Dit shirt is dus beschikbaar voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar.

In dit voetbalshirt speelt Werder Bremen de Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in het Weser Stadion in Bremen gedurende 2020-2021. De body het Werder Bremen thuisshirt is groen en bevat een all-over print van ruiten, geïnspireerd door de schaduw van de voorgevel van het Weserstadion, welke gekenmerkt wordt door de talloze ruiten. De mouwen zijn een combinatie van groen en wit en daarnaast is het tenue uitgerust met een witte v-hals.  Op de linker borst staat het logo van de club met kampioensster en de andere borst bevat het logo van Umbro. Wiesenhof is de hoofdsponsor van de club en staat op het midden van het voetbalshirt. De achterkant van het voetbalshirt bevat de leus: LEBENSLANG GRÜN-WEISS. Wil jij net als sterren als Klaassen, Rashica, Sargent, Füllkrug, Osako, Bartels, Bargfrede en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik dan op de shops om dit shirt te kopen. Hier heb je ook de mogelijkheid het shirt te voorzien van een eigen naam en nummer!

De Werder Bremen shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Umbro Dri technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.