Hoffenheim thuisshirt 2021-2022

Bestel hier het nieuwste TSG Hoffenheim thuisshirt voor volwassenen en kinderen. Dit voetbalshirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL.  Dit shirt draagt de Duitse club tijdens de Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in Rhein Neckar Arena gedurende 2021-2022.

Het Hoffenheim thuisshirt 2021-2022 wordt dit jaar gekenmerkt door de flitsende verticale en diagonale lijnen, waarin een gradiënt print is verwerkt. Daarnaast bevat het tenue zowel navy blauwe als turquoise details. Deze komen terug in de band aan de onderkant van de mouwen en de ronde hals. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van JOMA en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor SAP staat zowel op het midden van het tenue als de linkermouw. In de nek op de achterzijde van het tenue is de leus van de club verwerkt: TSG IST BEWEGUNG. Dit tenue wordt gedragen door spelers als Kramaric, Baumgartner, Kaderabek, Hübner, Stiller, Geiger en nog meer spelers.  100% polyester.

Wil jij net als de spelers van 1899 TSG Hoffenheim in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons om dit tenue te bestellen. In deze winkels kun je de tenues van Hoffenheim ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!