SKU: DH8440-660

Bestel hier direct en snel het Nike Red Bull Leipzig uitshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt RB Leipzig de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League uitwedstrijden gedurende 2022-2023. Dit Red Bull Leipzig voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL

Het RB Leipzig uitshirt is dit jaar overwegend rood en bevat een all-over print van vierkante vlakken in het zwart. De banen bestaan uit dunne zwarte streepjes. De ronde hals en de biesjes zijn in het donkerrood. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het logo van de club. Sponsor Red Bull staat op het midden van het tenue en op de achterkant staat de naam van de voetbalclub, RB LEIPZIG. Het tenue bestaat voor 100% uit polyester. De RB Leipzig tenues zijn uitgerust met de Nike Dri-Fit Technology, welke zorgt voor de verkoeling van het lichaam, beschermt tegen hitte en zorgt voor een snellere afvoer van het vocht.Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!

Wil jij net als sterren als de spelers van RB Leipzig in dit voetbalshirt spelen? Klik dan direct op de buttons om het RB Leipzig uitshirt 2022-2023 te bestellen.