SKU: DH8440-014

Koop hier het officiële Nike RB Leipzig 3e voetbalshirt 2022-2023 voor volwassenen en kinderen! In dit voetbalshirt speelt RB Leipzig de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League League uitwedstrijden gedurende 2022-2023. Dit voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL

Het RB Leipzig 3e voetbalshirt is dit seizoen overwegend zwart met rode details. Deze rode details komen terug op de gedeeltelijke rode banen en strepen welke verticaal over het shirt zijn aangebracht. Deze banen en strepen bestaan uit dunne streepjes. Verder heeft het 3e voetbalshirt een ronde hals. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het logo van de club. Sponsor Red Bull staat op het midden van het tenue. De achterkant van het voetbalshirt bevat de naam van de club en in de nek staat het motto van de club: YOU CAN DO ANYTHING! Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren! Het RB Leipzig voetbalshirt heeft een normale pasvorm.

Klik direct op de buttons om het Red Bull Leipzig voetbalshirt 2022-2023 te bestellen! In deze winkels kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de officiële Bundesliga en Champions League badges!