Hertha BSC thuisshirt 2021-2022

Bestel hier direct en snel het officiële Hertha BSC thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. In dit tenue speelt Hertha BSC de Bundesliga en DFB Pokal thuiswedstrijden in het Olympiastadion in 2021-2022. 

Het Hertha BSC thuisshirt 2021-2022 bevat dit jaar een design van verticale blauwe en witte banen. In de blauwe banen is een design van dunne, flitsende horizontale strepen verwerkt. Ook de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn blauw. Het Hertha BSC thuistenue is bovendien uitgerust met een ronde hals met aan de achterkant een opening. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor AUTOHERO versiert het midden van het voetbalshirt en de linkermouw bevat het logo van subsponsor HYUNDAI. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Klik direct op de buttons om het Hertha BSC thuisshirt 2021-2022 te bestellen! In deze winkels kun je het tenue van de club uit Berlijn ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!