Hertha BSC thuis shirt 2019-2020

Koop hier het Hertha BSC voetbalshirt voor kinderen en volwassenen voor 2019-2020.  Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit shirt speelt Hertha BSC de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende dit seizoen in het Olympia Stadion in Berlijn.

Het shirt van Hertha BSC is zoals altijd uitgerust met blauwe en witte banen. Dit jaar hebben de banen een klassieke look  Verder is het shirt uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De binnenkant van de hals bevat een taping in de kleuren van de vlag van Berlijn en deze taping komt ook weer terug aan de achterkant van het tenue. Aan de binnenkant van de hals is ook de vlag van de stad Berlijn verwerkt.  Op de borst prijken de logo's van kledingsponsor Nike en de club en op het midden van het voetbalshirt staat sponsor TEDI. De mouwen van het voetbalshirt zijn geheel blauw. Wil jij net als Lazaro, Ibisevic, Selke, Kalou, Duda, Stark, Plattenhardt, Leckie, Rekik en andere sterren in dit shirt schitteren? Klik op de buttons om het shirt te kopen. Hier kan je het shirt van Hertha BSC ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de club!

Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.