Eintracht Frankfurt uitshirt 2021-2022

Bestel hier direct en snel het Nike Eintracht Frankfurt uitshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. In dit voetbalshirt speelt Eintracht Frankfurt de uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal gedurende 2021-2022. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de volgende maten: 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. 

Het Eintracht Frankfurt uitshirt 2021-2022 is dit seizoen geheel rood en bevat een design van horizontale brede rode banen. Deze banen hebben verschillende tinten rood en vervagen naar de zijkanten van het voetbalshirt. Verder bevat het voetbalshirt zwarte details. De ronde hals is zwart en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Bovendien bevat het tenue aan de binnenkant van de hals de initialen van de club: SGE.  Op de borst prijken de logo's van Nike en de club en op het midden staat sponsor INDEED. De binnenkant van het voetbalshirt bevat de initialen van de club: SGE. Dit shirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor ventilatie, verkoeling en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Borré, Kostic, Younes, Hinteregger, Lindstrom, Akman, Kamada, Ache en andere spelers schitteren in dit shirt schitteren? Klik dan op de buttons om dit voetbalshirt exclusief te kopen voor volwassenen of kinderen! In deze shops kan je het Frankfurt shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers! Bovendien kun je dit tenue laten bedrukken met de officiële badges!