SKU: FS7044SUIT

Koop hier Duitsland EK 2020 trainingspak. Dit trainingspak kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL.  Dit pak wordt door de spelers van Die Mannschaft gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de EK 2020 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022, inclusief de nations League wedstrijden. Dit trainingspak bestaat uit een trainingstrui en trainingsbroek.

De Duitsland sweater heeft een hoge hals met een rits tot de borst en is verder geheel donker grijs. De mouwen betreffen zogenaamde raglanmouwen met ribbels. Deze mouwen vallen strak om het lichaam en bewegen perfect mee met de bewegingen van de armen. Dit zorgt voor voldoende bewegingsvrijheid. Verder is de top uitgerust met duimgaten aan de onderkant van de mouwen. Dit voelt aan als een handschoen en zorgt ervoor dat de training sweater nog strakker om het lichaam valt. Op deze top mogen de logo's van de DFB en Adidas natuurlijk niet ontbreken, evenals de Adidas strepen. De drie strepen van het Duitse sportmerk staan op de schouders en mouwen in het zilver en roze. Boven het logo van de DFB prijken de sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van het land in 1954, 1974, 1990 en 2014.

De broek is dit jaar geheel zwart en bevat een elastische tailleband aan de bovenkant. Met deze band kan de pasvorm aangepast worden. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met zilveren en witte adi stripes en op de trainingsbroek van het Duitse elftal staan ook de logo's van de DFB en adi. De broek heeft een toelopende pasvorm. Dit betekent dat deze vooral strak zit rondom de kuiten en enkels. De trainingskleding van Die Mannschaft is verder uitgerust met een extra laagje, welke wind afstoot. Dit pak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Wil jij net als Reus, Kroos, Sané, Havertz, Werner, Gnabry of andere sterspelers dit trainingspak dragen? Klik dan op de buttons om deze te kopen voor kinderen of volwassenen!

Koop deze producten