Duitsland tenue voor baby's 2020-2021

Koop hier het officiële Duitsland adidas EK 2020 tenue voor baby's. Dit tenue kun je vanaf nu bestellen voor baby's van 0 tot 6 maanden, voor baby's tot één jaar en voor baby's tot anderhalf jaar. In dit tenue speelt die Mannschaft de thuiswedstrijden tijdens Euro 2020 en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 gedurende 2020-2021. Dit tenue wordt bovendien gedragen tijdens de Nations League wedstrijden. Het tenue bestaat uit een voetbalshirt en voetbalbroekje. 

Sinds de jaren '80 bevat het voetbalshirt van het Duitse voetbalelftal al strepen in welke vorm dan ook. Deze traditie wordt dit jaar doorgezet. Het voetbalshirt van Duitsland is overwegend wit en bevat dunne, zwarte, horizontale strepen over het shirt. Het lijkt erop dat deze strepen met de hand zijn geschilderd en dit geeft het Duitsland tenue direct een streetlook! Een ander opvallend detail van het Duitsland tenue is de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze is geheel in stijl van de kleuren van de Duitse vlag: zwart/rood/goud. De gele kleur is ingeruild voor goud en dit verwijst naar de indrukwekkende prijzenkast van het nationale voetbalelftal van Duitsland. Deze drie banen zijn weer verdeeld in dunnere, flitsende strepen. Deze staan symbool voor de diversiteit van de achtergronden van de inwoners van Duitsland en de selectie van het voetbalelftal, maar ook voor de verbondenheid binnen het land. Het tenue bevat verder een ronde, zwarte hals en ook de drie strepen van adidas zijn zwart. Op de borst staan het logo van adidas en het logo van de DFB. De sterren boven het logo verwijzen naar de gewonnen WK's in 1954, 1974, 1990 en 2014. Op de achterkant van het nieuwste voetbalshirt staan deze vier sterren ook weer. Het voetbalbroekje is zwart met witte adidas strepen en bevat ook de logo's van de voetbalbond en adidas. Dit voetbalshirt wordt gedragen door sterren als Kroos, Sané, Reus, Hummels, Werner, Gnabry, Boateng, Kimmich, Draxler, Brandt, Rüdiger, Gündogan en andere sterspelers. 

Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Klik op de buttons om het shirt direct te kopen. In deze winkels kan je het nieuwe shirt direct laten bedrukken met de naam en het nummer van jouw favoriete sterspeler of een eigen naam en nummer!