Duitsland presentatiepak 2020-2021

Bestel hier direct en snel het Duitsland presentatiepak voor 2020-2021. Dit pak dragen de spelers van het Duitse voetbalelftal (Die Mannschaft) tijdens het reizen naar de Euro 2020 wedstrijden en overige interlands gedurende 2020-2021. Dit pak wordt bovendien gedragen tijdens het verblijf in het hotel of wanneer de pers te woord wordt gestaan. Dit presentatie trainingspak kun je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Het pak bestaat uit een trainingsjack en trainingsbroek. 

Het jack is geheel lichtgrijs/zilver en wordt gekenmerkt door de hoge hals met doorlopende rits. De linker borst bevat het logo van de DFB met daarboven vier sterren, welke verwijzen naar de gewonnen WK's van 1954, 1974, 1990 en 2014. De rechter borst bevat het Adidas logo.  Bovendien bevat het jack zakken. Daarnaast is het jack uitgerust met elastische boorden voor een strakke pasvorm. De achterkant van het trainingsjasje is iets langer en dit biedt de optimale bescherming. De adidas strepen staan dit jaar aan de onderkant van de mouwen en zijn een combinatie van zilver en roze. 

De broek is dit jaar geheel donkergrijs en bevat een elastische tailleband aan de bovenkant. Met deze band kan de pasvorm aangepast worden. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met zilveren en witte adi stripes en op de trainingsbroek van het Duitse elftal staan ook de logo's van de DFB en adi. De broek heeft een toelopende pasvorm. Dit betekent dat deze vooral strak zit rondom de kuiten en enkels. Dit presentatiepak is uiteraard ook uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Klik op de buttons om de broek te bestellen! 

Klik direct op de buttons om het Duitsland presentatiepak te kopen voor kinderen of volwassenen. Directe levering gegarandeerd!