Duitsland vrouwen uitshirt 2021-2021

Bestel hier het uitshirt van het nationale vrouwenvoetbalelftal van Duitsland. In dit voetbalshirt spelen de vrouwen van Duitsland de uitwedstrijden gedurende de periode 2021-2022. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten XS, S, M, L en XL. Dit voetbalshirt heeft een speciale pasvorm voor vrouwen. 

Het Duitsland uitshirt 2021-2022 is dit jaar geheel zwart en is geïnspireerd door het laatste zwarte Duitsland uitshirt, namelijk het Duitsland voetbalshirt van 2010-2011. Verder bevat het tenue alle kenmerken van het adidas Condivo template. Het Duitsland uitshirt is namelijk uitgerust met een adidas EQT hals. Dit is een combinatie tussen een v-hals en opstaande kraag. De onderkant van de mouwen zijn voorzien van een brede zwarte band met subtiele accenten uit de kleuren van de Duitse vlag. Deze band bevat namelijk een rode en gouden lijn. De rechterborst van het tenue bevat het adidas logo in het zwart en ook het logo van de DFB op de linkerborst is zwart. De zwarte sterren boven het logo verwijzen naar de gewonnen WK's in 1954, 1974, 1990 en 2014. Dit jaar staan de drie adidas trademark strepen op de schouders en ook deze zijn zwart. Op de achterkant van het nieuwste voetbalshirt van het Duitse elftal staat de vlag van het land. Deze is ook aan de binnenkant van de hals verwerkt. Dit voetbalshirt wordt gedragen door sterren als Huth, Marozsan, Dabritz, Dallmann en andere speelsters. 

Deze uittenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Klik op de buttons om het shirt direct te kopen. In deze winkels kan je het nieuwe shirt direct laten bedrukken met de naam en het nummer van jouw favoriete sterspeler of een eigen naam en nummer!