Borussia Monchengladbach uitshirt voor kinderen

Bestel hier het Borussia Mönchengladbach uitshirt 2020-2021 voor kinderen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Het voetbalshirt is beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. In dit tenue speelt BMG de uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal dit seizoen. 

Het Borussia Mönchengladbach uitshirt 2020-2021 is dit jaar geheel zwart en wordt gekenmerkt door de dunne, horizontale en diagonale strepen in het zwart en wit. Deze lijnen vormen samen zeshoeken. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met een ronde hals. Op de borst en de mouwen prijkt het logo van kledingsponsor PUMA en de linker borst bevat het logo van de club. Dit betreft een speciaal logo ter ere van het 120-jarig bestaan van de club. Onder het logo staat de tekst: 120 JAHRE - 1900-2020. De sterren boven het clublogo verwijzen naar de kampioenschappen van de Duitse club. Hoofdsponsor FLAT0-EX staat op het midden van het voetbalshirt van de Duitse club en de achterkant van het shirt is uitgerust met de bijnaam van Borussia Monchengladbach: Die Fohlen. De achterkant van het tenue bevat bovendien de naam van de club. 

De BMG tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als sterren als Thuram, Zakarai, Pléa, Lazaro, Wolf, Embolo, Ginter en andere sterren in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze shops kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!