Merk: SKU: 764162-01

Koop hier het nieuwste Mönchengladbach anthem trainingsjack van PUMA voor volwassenen.Dit jack kan je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Dit jack dragen de spelers tijdens de trainingen voorafgaande aan de Bundesliga, Europese en DFB Pokal wedstrijden gedurende 2020-2021. Het Borussia Mönchengladbach trainingsjack is geheel wit en bevat een brede v-baan over de mouwen. De band loopt door naar de achterzijde van het trainingsjack, waar deze horizontaal is. Daarnaast wordt het trainingsjack van BMG gekenmerkt door de hoge hals. De bies aan de onderkant van de mouwen en de tailleband aan de onderkant zijn zwart. Op de borst en de mouwen prijkt het logo van kledingsponsor PUMA en de linker borst bevat het logo van de club. Daarnaast is het trainingsjack uitgerust met twee zakken.

De Borussia Mönchengladbach trainingskleding bestaat voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

  • Bevat gerecycled materiaal: Gemaakt van gerecyclede vezels. Een van PUMA's antwoorden om onze impact op het milieu te verminderen.
  • WATERAFSTOTEND: PUMA's oplossing voor waterafstotende coating op shell stof om beschermd te blijven tegen de regen
  • Steekzakken aan de zijkant voor opslag
  • Contrasterende chevron mouwpanelen Elastische manchetten en zoom
  • Officieel BMG Logo op linkerborst
  • PUMA Cat logo op rechterborst

Wil jij net als sterren als de sterspelers en andere sterren in dit jack schitteren? Klik dan op de buttons.