Borussia Monchengladbach voetbalshirt kinderen 2021-2022

Koop hier het Borussia Mönchengladbach thuisshirt 2021-2022 van PUMA voor kinderen. Dit shirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 en 13 jaar. Het voetbalshirt is beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176.  In dit shirt speelt Borussia Mönchengladbach de Bundesliga en DFB Pokal en Europese wedstrijden in het Borussia Park gedurende 2021-2022

Het Borussia Mönchengladbach thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geheel wit en wordt met name gekenmerkt door de opvallende print op de schouders. Deze print bestaat uit diagonale zwarte en groene banen en refereert naar de gestreepte BMG voetbalshirts van de jaren '90. Verder is het tenue dit seizoen uitgerust met een v-hals. Op de borst en de mouwen prijkt het logo van kledingsponsor PUMA en de linker borst bevat het logo van de club. Dit betreft een speciaal logo, geïnspireerd door het logo van de jaren '70. Hoofdsponsor FLAT0-EX staat op het midden van het voetbalshirt van de Duitse club en de achterkant van het shirt is uitgerust met de bijnaam van Borussia Monchengladbach: Die Fohlen. De achterkant van het tenue bevat bovendien de naam van de club. 

De BMG tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als sterren als Thuram, Neuhaus, Ginter, Zakaria, Stindl, Bensebaini, Hofmann, Embolo, Wolf, Pléa en andere sterren in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze shops kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!