Borussia Monchengladbach thuis shirt 2020/2021

Koop hier het nieuwste Borussia Mönchengladbach thuisshirt van PUMA. In dit shirt speelt Borussia Mönchengladbach de Bundesliga en DFB Pokal en Europese wedstrijden in het Borussia Park gedurende 2020-2021. Dit shirt kun je vanaf nu kopen in de maten 128, 140, 152, 164, S, M, L, XL en XXL! 

Het Borussia Mönchengladbach thuisshirt 2020-2021 heeft dit jaar een opvallend design. Het tenue bevat namelijk een all-over print van ruiten in het wit/zilver/grijs. De band aan de onderkant van de mouwen is beige en hetzelfde geldt voor de toelopende v-hals.  Op de borst en de mouwen prijkt het logo van kledingsponsor PUMA en de linker borst bevat het logo van de club. Dit betreft een speciaal logo ter ere van het 120-jarig bestaan van de club. Onder het logo staat de tekst: 120 JAHRE - 1900-2020. Hoofdsponsor FLAT0-EX staat op het midden van het voetbalshirt van de Duitse club en de achterkant van het shirt is uitgerust met de bijnaam van Borussia Monchengladbach: Die Fohlen. De achterkant van het tenue bevat bovendien de naam van de club. 

De BMG tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als sterren als Thuram, Zakarai, Pléa, Lazaro, Wolf, Embolo, Ginter en andere sterren in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze shops kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!