Borussia Monchengladbach 3e voetbalshirt 2020-2021 - Kinderen

Koop hier het nieuwste Borussia Mönchengladbach 3e shirt van PUMA voor kinderen. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. Het voetbalshirt is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. In dit shirt speelt Borussia Mönchengladbach de Bundesliga en DFB Pokal en Europese uitwedstrijden in het Borussia Park gedurende 2020-2021. 

Het Borussia Mönchengladbach 3e shirt is dit jaar geheel turquoise en bevat een all-over print van ruiten. Deze ruiten zijn in de stof van het tenue verwerkt en zijn een verwijzing naar de vorm van het logo van de Duitse club. Verder bevat het tenue ook zwarte accenten. De gevouwen kraag is zwart en hetzelfde geldt voor een band aan de onderkant van de mouwen. Bovendien is het tenue uitgerust met een subtiele v-hals.  Op de borst en de mouwen prijkt het logo van kledingsponsor PUMA en de linker borst bevat het logo van de club. Hoofdsponsor FLAT-EX staat op het midden van het voetbalshirt van de Duitse club en de achterkant van het shirt is uitgerust met de bijnaam van Borussia Monchengladbach: Die Fohlen. Hier staat ook de naam van de stad. De binnenkant van de hals bevat nog twee lijnen in de clubkleuren van Gladbach. 

De BMG tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Wil jij net als sterren als Thuram, Lazaro, Pléa, Zakaria, Wolf, Embolo, Neuhaus en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze shops kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer!