SKU: 759070-03SUIT

Koop hier het Puma Borussia Dortmund trainingspak 2021-2022 voor kinderen. Dit Borussia Dortmund trainingspak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164 en 176 en is dus te bestellen voor kinderen van 6,7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar.  In dit trainingspak van PUMA werken de spelers van Dortmund de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden gedurende 2021-2022. 

De Borussia Dortmund training sweater 2021-2022 is volledig geel met grijze details. De panelen op de schouders zijn grijs en hetzelfde geldt voor de vlakken aan de zijkanten van de training sweater. Deze vlakken bevatten ook een all-over print. De training sweater is verder uitgerust met een hoge hals met rits tot de borst. Het logo van Puma prijkt op de rechterborst en de linkerborst bevat de naam van de club: BVB09. In de nek op de achterzijde van de training sweater is het clublogo verwerkt. Hoofdsponsor EVONIK versiert het midden van de training sweater. 

De Borussia Dortmund trainingsbroek 2021-2022 is geheel grijs met gele accenten ter hoogte van de kuiten. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband. Met deze band aan de bovenkant kan je de pasvorm zelf aanpassen. Verder heeft de broek een toelopende pasvorm, wat vooral betekent dat deze strak om de enkels en kuiten valt. Verder bevat de broek de logo's van de club en Puma. Daarnaast is de trainingsbroek van Dortmund uitgerust met twee zakken met een rits om spullen in op te bergen. Deze Borussia Dortmund trainingsbroek is gemaakt van hoogwaardige materialen voor de ultieme comfort. Het stretchy materiaal zorgt ervoor dat je niet wordt belemmerd tijdens het sporten. De pasvorm zorgt voor een sportieve look en de broek voelt licht aan. 

Dit trainingspak bestaat voor 90% uit polyester en 10% uit elastaan en is uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als de spelers van Borussia Dortmund in dit trainingspak schitteren? Check dan de shops om deze te kopen!

Koop deze producten