Borussia Dortmund trainingspak 2020-2021 - Geel

Koop hier het Borussia Dortmund trainingspak 2020/2021 voor kinderen of volwassenen. In dit geel/zwart/grijze trainingspak van PUMA werken de spelers van Dortmund de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2020-2021. Dit pak bestaat uit een training top en trainingsbroek.

De Borussia Dortmund training sweater 2020-2021 is aan de voorkant overwegend geel en bevat bovendien grijze details. De grijze  accenten komen bovendien terug in een vlak op de schouders, ter hoogte van de ellebogen en aan de onderkant van de mouwen. Bovendien hebben de mouwen een print van een speciaal patroon van strepen.  Op de borst staan de logo's van PUMA en de club. Ook de logo's van de sponsoren Evonik en 1&1 staan op deze training top. De mouwen van deze top zijn raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en ideaal meebewegen met de bewegingen van de armen. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid. De onderkant van de mouwen hebben duimgaten en daardoor hebben de mouwen de fit van een handschoen. Verder wordt de top gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. 

De Borussia Dortmund trainingsbroek 2020-2021 is geheel zwart met gele accenten in ritsen van de zakken en in de tailleband. Met deze band aan de bovenkant kan je de pasvorm zelf aanpassen. Verder heeft de broek een toelopende pasvorm, wat vooral betekent dat deze strak om de enkels en kuiten valt. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je schoenen aan en uit kan doen. Verder bevat de broek de logo's van de club en Puma. Daarnaast is de trainingsbroek van Dortmund uitgerust met twee zakken.  Het Borussia Dortmund trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als sterren als Haaland, Sancho, Reus, Reyna, Brandt, Hazard, Can, Hummels of andere sterren in dit trainingspak schitteren? Check dan de shops om deze te kopen!