SKU: 759069-07

Koop hier het grijze Puma Borussia Dortmund trainingspak 2021-2022 voor kinderen of volwassenen. In dit Borussia Dortmund trainingspak van PUMA werken de spelers van Dortmund de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2021-2022. Dit trainingspak bestaat uit een training top en trainingsbroek.

De training sweater van Borussia Dortmund is overwegend grijs met donkergrijze accenten. De schouders bevatten grijze meshpanelen en ook de zijkanten van de training sweater bevatten panelen in deze kleur. De zijkanten van de training top bevatten bovendien een opvallende all-over print. Op de borst staan de logo's van PUMA en de club. Ook de logo's van de sponsoren Evonik en 1&1 staan op deze training top. De mouwen van deze top zijn raglanmouwen, welke strak om de armen vallen en ideaal meebewegen met de bewegingen van de armen. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid. De onderkant van de mouwen hebben duimgaten en daardoor hebben de mouwen de fit van een handschoen. Verder wordt de top gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. 

De Borussia Dortmund trainingsbroek 2021-2022 is geheel grijs met gele accenten ter hoogte van de kuiten. De bovenkant van de trainingsbroek bevat een tailleband. Met deze band aan de bovenkant kan je de pasvorm zelf aanpassen. Verder heeft de broek een toelopende pasvorm, wat vooral betekent dat deze strak om de enkels en kuiten valt. Verder bevat de broek de logo's van de club en Puma. Daarnaast is de trainingsbroek van Dortmund uitgerust met twee zakken met een rits om spullen in op te bergen. Deze Borussia Dortmund trainingsbroek is gemaakt van hoogwaardige materialen voor de ultieme comfort. Het stretchy materiaal zorgt ervoor dat je niet wordt belemmerd tijdens het sporten. De pasvorm zorgt voor een sportieve look en de broek voelt licht aan. 

Dit trainingspak bestaat voor 90% uit polyester en 10% uit elastaan en is uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als de spelers van Borussia Dortmund in dit trainingspak schitteren? Check dan de shops om deze te kopen!

Koop deze producten