Borussia Dortmund Champions League voetbalshirt - kinderen

Koop hier het nieuwste Borussia Dortmund Champions League thuisshirt voor kinderen! Dit shirt kan je in verschillende kindermaten kopen: 128, 140, 152, 164, 176. Wanneer je op de buttons klikt, kan je zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt voor kinderen kopen! Dit shirt kan je dus bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. 

Het Borussia Dortmund Champions League voetbalshirt is dit seizoen een eerbetoon aan het U-gebouw in Dortmund, dat gekenmerkt wordt door het design van vierkanten en kubussen. Vroeger diende het gebouw als brouwerij en momenteel staat het gebouw geheel in het teken van de kunst. Het voetbalshirt is geel en wordt gekenmerkt door de grijze en gele blokken over de body van het tenue. Bovendien bevat het voetbalshirt een klassieke polokraag in het zwart. Op de rechterborst prijkt ook het logo van de kledingsponsor, die sinds 2012 aan de club verbonden is. De andere borst bevat het logo van BVB met twee kampioenssterren, verwijzend naar de kampioenschappen van de Duitse club. Op het midden van het tenue staat hoofdsponsor Evonik. Het logo van Evonik staat alleen op de tenues van Dortund tijdens de wedstrijden in de DFB Pokal en Europa. De linkermouw bevat het logo van OPEL en in de nek op de achterkant van het tenue zijn de initialen van de club verwerkt. Dit voetbalshirt bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Dry Cell technologie van Puma, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Wil jij net als Haaland, Sancho, Meunier, Reus, Brandt, Reyna, Hazard en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze winkels kun je het Dortmund tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt.