Borussia Dortmund tenue 2022-2023 - Baby's

Merk: Puma
SKU: 765900-01
Waardering:
Aantal stemmen: 0

Koop hier het nieuwste Borussia Dortmund tenue voor baby's. Dit tenuetje kun je kopen voor kinderen van 0 tot 2 jaar. Het tenue is namelijk beschikbaar in de maten 62, 68, 74, 80 en 86. Dit is het tenue waarin Borussia de Bundesliga, DFB Pokal en Europese wedstrijden speelt gedurende het seizoen 2022-2023 in het Signal Iduna Park. Het tenue voor baby's bestaat uit een voetbalshirt, een voetbalbroekje en kousen.

Het Borrusia Dortmund thuisshirt 2022-2023 doet denken aan het Champions League voetbalshirt van het seizoen 2012-2023. In dit seizoen behaalde Dortmund de halve finale van de Champions League. De zwarte banen bevatten dit jaar een all-over print van geometrische vormen. Dit design is geïnspireerd door de ramen van de spiegelzaal van Wildschütz. Dit is de plek waar 18 mannen op 19 december 1909 de club hebben opgericht. De mouwen van het voetbalshirt zijn geel en bevatten aan de onderkant een zwarte band. Verder bevat het Borussia Dortmund voetbalshirt een ronde hals met knoopjes. Op de rechterborst prijkt ook het logo van de kledingsponsor, die sinds 2012 aan de club verbonden is. De andere borst bevat het logo van BVB met twee kampioenssterren, verwijzend naar de kampioenschappen van de Duitse club. Op het midden van het tenue staat hoofdsponsor 1&1. De telecomaanbieder is sinds 2020-2021 de hoofdsponsor van Dortmund en staat alleen op het tenue tijdens de wedstrijden in de Bundesliga. De linkermouw bevat het logo van OPEL en in de nek op de achterkant van het tenue zijn de initialen van de club verwerkt. Het broekje is zwart met een gele band en de kousen zijn zwart/geel gestreept. 

Wil je net als de spelers van Dortmund in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze shops kan je het nieuwe shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële printing gebruikt!