SKU: 759101-04

Koop hier het Borussia Dortmund keepersshirt voor 2021-2022 voor kinderen. Het keeperstenue voor kinderen is beschikbaar voor de volgende leeftijden: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar.  Dit groene keepersshirt kan je namelijk kopen in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164, 176 en XS. In dit keepersshirt spelen de doelmannen van Borussia Dortmund de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in het Signal Iduna Park gedurende dit seizoen.

Het Borussia Dortmund keepersshirt heeft dit seizoen een standaard template. Het keepersshirt is grijs en bevat een all-over print van horizontale en verticale lijnen in het grijs, rood en geel. Deze streepjes bevinden zich in een design van vierkanten. Bovendien is het keeperstenue uitgerust met een toelopende v-hals. Op de borst prijken de logo's van de club en Puma en hoofdsponsor 1&1 versiert het midden van het tricot. OPEL staat als mouwsponsor op de linker mouw en op de achterkant van het shirt prijkt aan de bovenkant de naam van de stad (DORTMUND). Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Klik direct op de buttons om het groene Dortmund keepersshirt te bestellen voor kinderen en volwassenen. In deze shops kun je het keeperstenue van BVB ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 
Koop deze producten