Borussia Dortmund authentic 3e shirt 2021-2022

Bestel hier direct en snel de authentic versie van het Borussia Dortmund Champions League voetbalshirt 2021-2022 voor volwassenen. Het authentic voetbalshirt is het tenue dat ook echt door de spelers van Dortmund gedragen wordt. In dit voetbalshirt speelt Borussia Dortmund de Champions League en DFB Pokal wedstrijden in 2021-2022. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het Borussia Dortmund 3e shirt 2021-2022 is dit seizoen fel geel en wordt gekenmerkt door de all-over print van het Dortmund logo op de voorkant van het tenue. Daarnaast wordt het tenue gekenmerkt door de naam van de club op het midden van de borst: BVB 09. Onder en boven de naam staan een zwarte band en het Puma logo prijkt ook op het midden van de borst. Het logo van het Duitse sportmerk staat ook op beide mouwen. De Puma formstripes staan op de schouders en zijn zwart en ook de band aan de onderkant van de mouwen is zwart. Hoofdsponsor EVONIK versiert het midden van het tenue en in de nek op de achterzijde van het tenue prijkt het logo van de club. Op de achterkant van het voetbalshirt staat ook de naam van de stad: DORTMUND. Het voetbalshirt bevat ook een ronde hals. Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

  • Ronde hals met gelijmde afwerking en elastische band voor extra comfort
  • Vochtafvoerende dryCELL-technologie
  • Officieel BVB-logo aan de nek gedrukt
  • Officieel BVB-logo in reliëf op de voorkant en mouwen
  • BVB-woordmerk op de borst
  • PUMA Cat-logo midden op de borst en op beide mouwen

Wil je net als de spelers van Borussia Dortmund in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons. In deze shops kan je het nieuwe shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële printing gebruikt!