SKU: FP7616

Bestel hier direct en snel het FC Bayern München tenue ter ere van het 120 jarig bestaan. Dit betreft een limited edition tenue, welke je vanaf nu kunt bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit tenue speelt Bayern een wedstrijd tegen FC Augsburg op 8 maart 2020. Bayern München is op 27 februari 1900 opgericht en bestaat dit jaar dus 120 jaar.

Qua design haalt het tenue inspiratie uit het tenue waarin Bayern München voor het eerst kampioen werd. De Rekordmeister werd in 1932 voor het eerst kampioen van Duitsland. De body van het tenue is wit en verder is het tenue uitgerust met bordeaux rode accenten. De mouwen zijn bordeaux rood en hetzelfde geldt voor de ronde hals van het voetbalshirt. Deze is donkerrood met een subtiele witte lijn. Ook de logo's op het tenue zijn wit. De rechterborst bevat het logo van adidas en sponsor Telekom. De andere borst is voorzien van een speciaal Bayern München logo dat met name in de jaren '60 en '70 gebruikt werd. De linkermouw bevat het logo van subsponsor Qatar Airways. Verder prijkt aan de binnenkant van de hals nog een speciaal logo ter ere van het 120 jarig bestaan. Ook een label aan de onderkant van het tenue verwijst naar het jubileum van Bayern München. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Wil je net als Lewandowski, Gnabry, Coman, Müller, Countinho en andere sterren in dit tenue schitteren? Klik dan op de buttons! Hier kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Koop deze producten