SKU: GM5317

Koop hier het nieuwste adidas Bayern München uitshirt 2021-2022 voor volwassenen en kinderen. Dit Bayern München voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In dit shirt speelt Bayern München de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League uitwedstrijden gedurende 2021-2022.

Het Bayern München uitshirt 2021-2022 is dit seizoen een ode aan de stad München en de grote prijzenkast van de club. In de afgelopen negen jaar werd Bayern München telkens kampioen, won het twee keer de Champions League, twee keer de wereldbeker en twee keer de UEFA Super Cup. Het voetbalshirt van Bayern München is zwart met gouden accenten. De voorkant van het tenue bevat een speciale graphic print van diamanten. Deze diamanten zijn geïnspireerd door het logo van de club en de vlag van de staat Beieren. In de vlakken op de rechterborst en de linker onderzijde is een speciale structuur van cirkels verwerkt. Verder bevat het uittenue van de Rekordmeister een ronde hals en op de mouwen staan de adidas strepen in het goud.  De rechterborst bevat het logo van adidas in het goud en de andere borst is uitgerust met het logo van de club in het goud. De achterkant van het tenue bevat de naam van de club (FC BAYERN MÜNCHEN) met het wapen van München, de de Münchner Kindl. De linker mouw is dit seizoen uitgerust met het logo van QATAR AIRWAYS. In dit voetbalshirt spelen sterren als Lewandowksi, Müller, Sané, Kimmich, Davies, Coman, Hernandez, Costa, Gnabry, Goretzka, Musialaen nog meer sterren. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil je het shirt laten bedrukken met de officiële Bayern München bedrukking of een eigen naam en nummer, dan kan dat ook in deze shops. Klik op de button(s) om het shirt van Bayern München te kopen!

Koop deze producten