Bayern München uit shirt 2020-2021

Koop hier het nieuwste Bayern München uitshirt 2020-2021. Dit Bayern München voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In dit shirt speelt Bayern München de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League uitwedstrijden gedurende 2020-2021. 

Het Bayern München uittenue is dit seizoen een eerbetoon aan het uitshirt van 2011-2012. In dit seizoen won de Rekordmeister de Treble. De club won de Bundesliga, de DFB Pokal en de Champions League.  Het Bayern München uitshirt is overwegend grijs, waarbij de mouwen een iets donkerdere tint hebben. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met een ronde, witte hals en zijn ook de drie adidas strepen aan de zijkanten van het tenue wit. Alle logo's op het voetbalshirt zijn oranje.  De rechterborst bevat het logo van adidas en de andere borst is uitgerust met het logo van de club, inclusief de kampioenssterren, die verwijzen naar de 30 kampioenschappen. De achterkant van het tenue bevat de naam van de club met daarboven de leus: MIA SAN MIA. Bovendien is het tenue uitgerust met een ronde hals.  De linker mouw is dit seizoen uitgerust met het logo van QATAR AIRWAYS. In dit voetbalshirt spelen sterren als Lewandowski, Coman, Kimmich, Müller, Boateng, Pavard, Thiago, Alaba en nog meer sterren. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil je het shirt laten bedrukken met de officiële Bayern München bedrukking of een eigen naam en nummer, dan kan dat ook in deze shops. Klik op de button(s) om het shirt van Bayern München te kopen!