Bayern München uit shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste Bayern München uitshirt en tenue voor 2018-2019. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In dit shirt speelt Bayern München de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League uitwedstrijden gedurende 2018-2019.

Het shirt van Bayern München is dit seizoen licht groen/turquoise. Het shirt bevat verder blauwe accenten. Deze komen terug in de drie strepen van adidas over de schouders. Verder bevat het tenue een klassieke henley collar met knoopjes. De logo's van bayern München, adidas en TELEKOM op de voorkant van het voetbalshirt zijn ook blauw. De linker mouw is dit seizoen uitgerust met het logo van QATAR AIRWAYS. Op de achterkant van het tenue staat de naam van de club. In dit voetbalshirt spelen sterren als Robben, James, Lewandowski, Müller, Boateng, Ribery, Goretzka, Alaba en nog meer sterren. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil je het shirt laten bedrukken met de officiële Bayern München bedrukking of een eigen naam en nummer, dan kan dat ook in deze shops. Klik op de button(s) om het shirt van Bayern München te kopen!