SKU: HF1395

Bestel hier het officiële Bayern München Champions League trainingspak 2022-2023. Dit trainingspak dragen de spelers van Bayern München tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Champions League wedstrijden in 2022-2023. Deze training sweater kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. 

De adidas Bayern München Champions League training sweater 2022-2023 is grijs en bevat een all-over camouflage print met rode vlekken. De zijkanten van de training sweater bevatten een vlak met daarin een diagonale baan. De Bayern München training sweater wordt verder gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot de borst. Deze rits kan verborgen worden onder een speciaal vlak. De mouwen bevatten duimgaten, waardoor de sweater nog strakker om het lichaam valt als je deze aan hebt. Bovendien betreffen de mouwen raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. De trainingstrui is dit jaar ook uitgerust met een extra laagje. Dit laagje bestaat uit ripstopmateriaal, welke wind en regen perfect buiten de trui houdt.  Op de borst van deze training sweater prijken de logo's van Bayern München en adidas. De drie strepen van adidas staan op de schouders. De achterkant van de Bayern München training sweater is iets langer. Deze Bayern München sweater bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

De Bayern München Champions League trainingsbroek is grijs en bevat een all-over camouflage print met rode vlekken. Op de zijkanten van de trainingsbroek staan de adidas strepen. Bovendien is de Bayern München trainingsbroek uitgerust met twee zakken en een rits en prijken de logo's van de club en adidas op de trainingsbroek. Daarnaast is deze Bayern München trainingsbroek aan de onderkant uitgerust met enkelritsen, zodat je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de pasvorm van de broek aangepast kan worden.  Deze Bayern München trainingsbroek bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 

Klik direct op de buttons om dit trainingspak te bestellen! 

Koop deze producten