Bayern München trainingspak 2021 - Kinderen - Groen

Bestel hier direct en snel het nieuwste Bayern München trainingspak 2021 voor kinderen. Dit trainingspak kun je vanaf nu bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het pak is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit pak dragen de spelers van FC Bayern München tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2020-2021. Dit pak wordt dus gedragen van januari tot mei 2021. Dit pak bestaat uit een trainingstrui en een trainingsbroek. 

De Bayern München training sweater 2021 is geheel groen en bevatten een hoge hals met een rits tot de borst.  De mouwen bevatten duimgaten, waardoor de top nog strakker om het lichaam valt als je deze aan hebt. Deze mouwen hebben namelijk de fit van een handschoen. Bovendien betreffen de mouwen raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. De trainingstrui is dit jaar ook uitgerust met een extra laagje. Dit laagje bestaat uit ripstopmateriaal, welke wind en regen perfect buiten de trui houdt.  Op de borst van deze training top prijken de logo's van Bayern München en adidas en de drie adi strepen op de onderkant van de mouwen zijn wit en rood. Op de achterkant van deze trainingstrui prijkt een speciale graphic. Dit betreffen ruiten met daarin de naam van de club. De broek is zwart met aan de zijkanten de  strepen van adidas. De rechterkant van de trainingsbroek bevat witte adidas strepen en de andere kant is uitgerust met rode adidas trademark strepen. Bovendien is de Bayern München trainingsbroek uitgerust met twee zakken en een rits en prijken de logo's van de club en adidas op de trainingsbroek. Daarnaast is deze Bayern broek aan de onderkant uitgerust met enkelritsen, zodat je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. Dit trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en verkoeling.

Wil jij net als de spelers van Bayern München schitteren in dit officiële trainingspak? Check dan waar je dit pak exclusief voor kinderen en volwassenen kan scoren. Klik op één van de buttons om deze te kopen!