Bayern München trainingspak 2021-2022 - Grijs

Koop hier het adidas Bayern München trainingspak 2021-2022 voor kinderen of volwassenen. Dit trainingspak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. In dit trainingspak werken de spelers van Bayern München de trainingen en warming-up af ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende 2021-2022. Dit Bayern München trainingspak bestaat uit een trainingstrui en trainingsbroek.

De Bayern München trainingstrui 2021-2022 van het pak is grijs en en is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. Verder bevat de training sweater alle kenmerken van het adidas TIRO 21 template. Daarnaast zijn de mouwen uitgerust met de drie strepen van adidas. De strepen op de schouders en de mouwen zijn rood en worden op het midden afgebroken en krijgen een andere tint rood. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas in het rood. De mouwen van de trainingstrui bevatten duimgaten. De mouwen zijn raglanmouwen, welke strak om de armen en schouders vallen en perfect meebewegen met de armen. De trainingsbroek heeft een strakke pasvorm en is grijs met rode adidas strepen. Deze strepen hebben hetzelfde verloop als op de training sweater. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van de club en Bayern. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De adidas trainingsbroeken hebben dit jaar weer een tapered fit. Dit houdt in dat de broek strak om de enkels en kuiten valt. De Bayern München trainingspakken zijn voorzien van de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een snelle afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Wil jij net als de spelers van Bayern München schitteren in dit officiële trainingspak? Check dan waar je dit pak exclusief voor kinderen en volwassenen kan scoren. Klik op één van de buttons om deze te kopen!