Bayern München trainingspak 2020 - Kinderen

Bestel hier direct en snel het nieuwste Bayern München trainingspak voor 2020 voor kinderen. Dit trainingspak kun je namelijk bestellen voor kinderen van 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 en 15 jaar. Het Bayern trainingspak is namelijk beschikbaar in de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176. Dit pak dragen de spelers van FC Bayern München tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in de tweede seizoenshelft van 2019-2020. Dit pak wordt dus gedragen van januari tot mei 2020. Dit pak bestaat uit een trainingstrui en een trainingsbroek. 

De training top van het pak is grijs en en is uitgerust met een semi hoge hals. Daarnaast zijn de mouwen uitgerust met de drie strepen van adidas en prijken de logo's van de club en adidas op de borst in het donkerblauw. Dit is ook de kleur van de twee diagonale strepen aan de zijkanten van de top. De mouwen van de trainingstrui bevatten duimgaten. De mouwen zijn raglanmouwen, welke strak om de armen en schouders vallen en perfect meebewegen met de armen. De trainingsbroek heeft een strakke pasvorm en is donker blauw met donkere strepen van adidas. Op de trainingsbroek staan ook de logo's van de club en Bayern. De onderkant van de broek is uitgerust met enkelritsen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Inclusief Climalite technology!  

Wil jij net als de spelers van Bayern München schitteren in dit officiële trainingspak? Check dan waar je dit pak exclusief voor kinderen en volwassenen kan scoren. Klik op één van de buttons om deze te kopen!