SKU: HU1280SUIT

Koop hier het adidas Bayern München trainingspak 2023 voor kinderen of volwassenen. Dit trainingspak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. In dit trainingspak trainen de spelers van Bayern München ter voorbereiding op de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden gedurende de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023. Dit Bayern München trainingspak bestaat uit een training sweater en trainingsbroek.

De Bayern München training sweater 2023 is volledig rood en bevat witte adidas trademark strepen op de mouwen, welke geflankeerd worden door lichtblauwe lijnen. Ook de semi-hoge hals van de training sweater is lichtblauw (door adidas ''Bright Royal) genoemd. Het adidas Condivo 22 template komt ook tot uiting aan de zijkanten van de training sweater. Hier bevindt zich een rodo vlak met daarin een patroon van geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale witte lijn en daaronder bevindt zich een diagonaal blauw vlak. De trainingstrui is dit jaar ook uitgerust met een extra laagje. Dit laagje bestaat uit ripstopmateriaal, welke wind en regen perfect buiten de trui houdt.  Op de borst van deze training sweater prijken de logo's van Bayern München en adidas.  De achterkant van de Bayern München training sweater is iets langer. 

De Bayern München trainingsbroek 2023 is lichtblauw en bevat op de zijkanten een diagonaal rood vlak met een patroon van geometrische vormen. Deze vormen zijn geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale witte lijn. De adidas trademark strepen op deze trainingsbroek zijn wit.  Bovendien is de Bayern München trainingsbroek uitgerust met twee zakken en een rits en prijken de logo's van de club en adidas. Daarnaast is deze Bayern broek aan de onderkant uitgerust met enkelritsen, zodat je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. Dit trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Wil jij net als de spelers van Bayern München schitteren in dit officiële trainingspak? Klik dan direct op de buttons!

Koop deze producten