Bayern München Champions League trainingstrui 2018-2019

Koop hier het nieuwste Bayern München trainingssweater voor volwassenen en KIDS. Deze rode training top kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. Deze training top wordt door de spelers gedragen tijdens trainingen en de warming-up ter voorbereiding op Champions League wedstrijden gedurende 2018-2019.

De top is geheel grijs met een v-hals. De mouwen bevatten duimgaten, waardoor de top nog strakker om het lichaam valt als je deze aan hebt. Deze mouwen hebben namelijk de fit van een handschoen. Bovendien betreffen de mouwen raglanmouwen. Deze mouwen vallen strak om de armen en schouders en bewegen perfect mee met de bewegingen van het lichaam. De trainingstrui is dit jaar ook uitgerust met een extra laagje. Dit laagje bestaat uit ripstopmateriaal, welke wind en regen perfect buiten de trui houdt.  Op de borst van deze training top prijken de logo's van Bayern München en adidas en de drie adi strepen op dit pak zijn grijs. Deze sweater bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas Climacool technology. Deze trainingssweater wordt onder andere gedragen door sterren als Lewandowski, Robben, Müller, Alaba, Ribery, Costa, James en andere sterspelers.

Wil jij net als de spelers van Bayern München schitteren in deze nieuwe top voor 20182-2019, klik dan op de buttons om deze te kopen.