SKU: GM5313

Koop hier het nieuwe adidas Bayern München thuisshirt 2021-2022 voor kinderen en volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Bayern München de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League thuiswedstrijden in de Allianz Arena gedurende 2021-2022. Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de volgende kindermaten: 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen.

Het adidas Bayern München thuisshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan de vijfde ster. Bayern München is in 2020-2021 voor de dertigste keer Bundesliga kampioen geworden en draagt voor het eerst in de geschiedenis vijf sterren boven het clublogo. Het Bayern München tenue is overwegend bordeaux rood en wordt gekenmerkt door de licht rode v-banen van de borst naar de onderkant van het voetbalshirt. Verder is het tenue uitgerust met een brede toelopende v-hals en zijn ook de mouwen bordeaux rood. De onderkant van de mouwen bevat een dunne witte lijn en ook de adidas strepen op de schouders zijn wit. De borst bevat de logo's van Adidas en de club. Hoofdsponsor TELEKOM staat op het midden van het voetbalshirt en de linkermouw bevat het logo van Qatar Airways. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de leus van de club: MIA SAN MIA. Op de achterzijde van het voetbalshirt staat bovendien de naam van de club. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AEroReady technologie. Deze technologie zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Wil jij net als sterren als In dit voetbalshirt spelen sterren als Lewandowski, Goretzka, Müller, Upamecano, Coman, Sieb, Davies, Kimmich, Sané, Musiala, Gnabry, Pavard, Hernandez en andere spelers in dit tenue schitteren? Klik op de button(s) hieronder om het Bayern München thuisshirt 2021-2022 te kopen! Wil je het shirt laten bedrukken met de officiële Bayern München bedrukking of een eigen naam en nummer, dan kan dat ook in deze webshops!

Koop deze producten