Bayern München thuis shirt 2020-2021

Bestel hier direct en snel het nieuwste Bayern München thuisshirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. Dit tenue draagt Bayern München tijdens de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in de Allianz Arena gedurende 2020-2021. Dit tenue kun je voor volwassenen bestellen in de maten S, M, L, XL, XXL en XXXL en voor kinderen in de maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176. 

Het Bayern München voetbalshirt is dit jaar gelanceerd met de leus: FC Bayern is my family! Het tenue is dit seizoen geheel rood en wordt gekenmerkt door de verticale banen over het tenue. In een aantal van deze banen zijn dunne stippen verwerkt. Het FC Bayern tenue bevat dit seizoen ook witte accenten. Zo is het voetbalshirt voorzien van een witte v-hals en staan de drie strepen van adidas in het wit op de zijkanten van het voetbalshirt. De rechterborst bevat het logo van adidas en de linkerborst is uitgerust met het logo van de Rekordmeister. Boven het logo staan vier sterren. Deze verwijzen naar de 30 landskampioenschappen van het keurkorps van Hans-Dieter Fick. Op het midden van het tenue prijkt sponsor TELEKOM en op de linkermouw staat subsponsor Qatar Airways. De achterkant van het voetbalshirt is uitgerust met de naam van de club en daarboven de leus: MIA SAN MIA (We zijn wie we zijn). Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is ook uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Wil jij net als Alaba, Lewandowski, Coutinho, Gnabry, Zirkzee, Müller en nog meer sterspelers in dit tenue schitteren? Klik dan direct op de buttons. In deze shops kun je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt!