Bayern München thuis shirt 2018-2019

Koop hier het nieuwste Bayern München thuisshirt en tenue voor 20182-109. Dit shirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. In dit shirt speelt Bayern München de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League wedstrijden in de Allianz Arena gedurende 2018-2019.

Het Bayern München shirt voor 2018-2019 vindt dit jaar haar inspiratie in de voetbalshirts van de jaren '80 en '90. Het shirt wordt gekenmerkt door de all-over print van ruiten over het shirt. Deze ruiten bestaan uit diagonale lijnen, die door elkaar heenlopen. De ruiten zijn afkomstig uit het logo van de club en uit de vlag van de Duitse staat Beieren. Het shirt is dit jaar uitgerust met een v-hals en bovendien bevat het shirt witte accenten. De drie strepen van adidas over de schouders en mouwen zijn wit en de mouwen worden afgesloten door een blauwe bies.  De borst bevat de logo's van Adidas en de club. Boven het logo prijken vier sterren, welke verwijzen naar de 28 kampioenschappen van de Duitse club. Hoofdsponsor TELEKOM staat op het midden van het voetbalshirt. Aan de binnenkant van het shirt staat de leus van de club (MIA SAN MIA). De achterkant van het tenue is uitgerust met de naam van de club: FC Bayern Munchen. Verder prijkt op de linker mouw een badge van QATAR Airways. In dit voetbalshirt spelen sterren als Robben, Lewandowski, Müller, Boateng, Sanches, Ribery, Costa, Alaba. James en nog meer sterren. De shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. 


Wil je het shirt laten bedrukken met de officiële Bayern München bedrukking of een eigen naam en nummer, dan kan dat ook in deze shops. Klik op de button(s) om het shirt van Bayern München te kopen!