SKU: HU1274SUIT

Koop hier het nieuwste Bayern München presentatiepak voor kinderen of volwassenen. Dit presentatiepak kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL, XXL en XXXL. Dit is het trainingspak dat door de spelers van Bayern München wordt gedragen tijdens de tweede seizoenshelft van het seizoen 2022-2023. 

Het Bayern München presentatiejack 2023 heeft alle kenmerken van het adidas Condivo 22 template. De bovenkant van het trainingsjack is rood en de onderkant lichtblauw. De hals is lichtblauw en de rits is rood. De zijkanten van het trainingsjack bevatten een vlak met daarin geometrische vormen, geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Hier bevindt zicht ook een diagonale witte lijn. Ook de adidas trademark strepen op de schouders zijn wit. Op de borst staan de logo's van adidas en de Duitse club. Het trainingsjack bevat ook twee zakken. Het trainingsjack is uitgerust met elastische boorden voor de perfecte pasvorm.

De Bayern München trainingsbroek 2023 is lichtblauw en bevat op de zijkanten een diagonaal rood vlak met een patroon van geometrische vormen. Deze vormen zijn geïnspireerd door de structuur van doelnetten. Dit gedeelte bevat ook een diagonale witte lijn. De adidas trademark strepen op deze trainingsbroek zijn wit.  Bovendien is de Bayern München trainingsbroek uitgerust met twee zakken en een rits en prijken de logo's van de club en adidas. Daarnaast is deze Bayern broek aan de onderkant uitgerust met enkelritsen, zodat je deze broek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kan doen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband, waarmee de fit van de broek aangepast kan worden. Dit trainingspak bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. 

Klik direct op de buttons om het Bayern München presentatiepak 2023 te bestellen voor volwassenen en kinderen. 

 

Koop deze producten