Bayern München 3 voetbalshirt 2020-2021

Bestel hier het nieuwste Bayern München 3e shirt 2020-2021 voor kinderen en volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Bayern vooral de uitwedstrijden in de Champions League gedurende dit seizoen. Bovendien worden er in dit voetbalshirt een aantal wedstrijden gespeeld in de DFB Pokal en Bundesliga. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. 

Het Bayern München 3e shirt 2020-2021 is een combinatie van zwart en rood. De body van het voetbalshirt bevat zwarte en rode ruiten als verwijzing naar het clublogo van de Rekordmeister. Bovendien bevindt zich een diagonale band met rode ruiten van de rechter schouder naar de linker onderkant van het tenue.  De ruiten zijn ook onderdeel van het FC Bayern logo en de vlag van Bavaria, de regio rondom München. De mouwen en de ronde hals van het voetbalshirt zijn zwart. Daarnaast wordt het tenue gekenmerkt door de witte details. Deze komen terug in de drie strepen van adidas over de schouders. Ook de logo's op het tenue zijn wit. De borst bevat de logo's van Adidas en de club. Hoofdsponsor TELEKOM staat op het midden van het voetbalshirt en de linker mouw bevat het logo van subsponsor Qatar Airways. De achterkant van het tenue is uitgerust met de leus van de club: MIA SAN MIA. Deze shirts bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

In dit voetbalshirt spelen sterren als Lewandowski, Sané, Coutinho, Davies, Thiago, Alaba, Müller, Gnabry, Hernandez en nog meer sterren.. Wil je het shirt laten bedrukken met de officiële Bayern München bedrukking of een eigen naam en nummer, dan kan dat ook in de onderstaande shops. Klik op de button(s) om het shirt van Bayern München te kopen!