Bayer Leverkusen uit shirt 2020-2021

Koop hier het nieuwe Bayer Leverkusen uitshirt voor kinderen of volwassenen van JAKO. In dit uitshirt speelt Bayer Leverkusen de Bundesliga, DFB Pokal en Champions League uitwedstrijden gedurende 2020-2021.  Dit voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL.

Het tenue van Leverkusen is overwegend rood en bevat gele details. De gele kleur komt terug aan de zij- en achterkant van de ronde hals en ook de brede biesjes zijn in het geel. Op de rechterborst staat het logo van JAKO en de linkerborst bevat het clublogo. Over beide schouders staan de trademark tekens van Jako. Barmenia staat als hoofdsponsor op het midden van het thuistenue. In de nek op de achterkant van het tenue prijkt de bijnaam van de Duitse club: WERKSELF. Dit tenue wordt gedragen door spelers als Bailey, Palacios, Sinkgraven, Wirtz en nog meer sterspelers.

100% polyester. De Bayer Leverkusen tenues zijn uitgerust met de JAKO Keep Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht en zweet.