Bayer Leverkusen thuis shirt 2021-2022

Koop hier het nieuwe Bayer Leverkusen thuisshirt 2021-2022 voor kinderen of volwassenen van JAKO. Dit Bayer Leverkusen voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S,M, L, XL en XXL.  In dit voetbalshirt speelt Bayer Leverkusen de Bundesliga, Europese en DFB Pokal thuiswedstrijden in de BayArena gedurende 2020-2021.

Dit is het officiële JAKO Bayer Leverkusen thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen. In dit voetbalshirt speelt Bayer Leverkusen de Bundesliga, DFB Pokal en Europese thuiswedstrijden in de BayArena gedurende 2021-2022. De Bayer Leverkusen voetbalshirts zijn dit jaar geïnspireerd door de tenues van begin jaren '2000. Het voetbalshirt bevat dit jaar een design van verticale rode en zwarte banen. Daarnaast is het tenue uitgerust met een ronde hals en een subtiele opstaande kraag in het zwart/wit. De mouwen bevatten een zwarte taping, waarin de trademark tekens van JAKO zijn verwerkt. Het logo van JAKO staat in het wit op de rechterborst en de linkerborst bevat een monochrome badge van de club. Deze is zwart/wit. Op het midden van het tenue staat het logo van sponsor BARMENIA. In de nek op de achterzijde van het tenue is de bijnaam van de club aangebracht: WERKS11. Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester. Deze tenues zijn uitgerust met de JAKO KeepDry technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en zweet naar de buitenkant van de tenues en voor ventilatie.

Wil jij net als spelers als Schick, Paulo Henrique, Bailey, Gray, Wirtz, Amiri, Aranguiz, Palacios, Bakker, Sinkgraven en andere spelers dit tenue dragen? Klik dan direct op de buttons. In deze shop kun je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers. Bovendien kun je het tenue laten voorzien van de officiële Bundesliga badge!