Bayer Leverkusen thuis shirt 2020-2021

Koop hier het nieuwe Bayer Leverkusen thuisshirt 2020-2021 voor kinderen of volwassenen van JAKO. Dit Bayer Leverkusen voetbalshirt kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S,M, L, XL en XXL.  In dit voetbalshirt speelt Bayer Leverkusen de Bundesliga, Europa League en DFB Pokal thuiswedstrijden in de BayArena gedurende 2020-2021.

Het Bayer Leverkusen thuisshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend zwart en bevat verticale vlakken, waarin dunne strepen zijn verwerkt. Verder bevat het thuistenue van Leverkusen rode accenten. Deze komen terug in de ronde hals en in de band aan de onderkant van de mouwen. In de hals is de naam van de club verwerkt: BAYER 04. De achterkant van het tenue bevat in de nek de bijnaam van de Duitse club: WERKSELF. Alle logo's op het tenue zijn wit. De rechterborst bevat het logo van JAKO en de linkerborst het clublogo. Op het midden van het thuistenue staat sponsor BARMENIA. De Leverkusen tenues zijn dit jaar uitgerust met de JAKO Keep Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte afkoeling, ventilatie en afvoer van vocht. 

Wil jij net als Paulo Henrique, Wirtz, Bailey, Arangiuz, Palacios, Tapsoba, Volland, Diaby, Sinkgraven en andere spelers  in dit Bayer Leverkusen thuisshirt schitteren? Klik dan op de buttons. In deze shops kan je het shirt van Leverkusen ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of die van jouw favoriete speler!