FC Kopenhagen uit shirt 2020/2021

Merk: Adidas
SKU: FI6187

Koop hier het nieuwste FC Kopenhagen uitshirt 2020-2021 van Adidas voor kinderen en volwassenen. In dit shirt speelt de Deense club de wedstrijden in de Deense competitie en in de Europa League gedurende dit seizoen. Dit tenue kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140,152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. 

Het FC Kopenhagen uitshirt 2020-2021 is dit jaar geheel donkerblauw met zwarte en witte details. De v-hals is zwart/wit en hetzelfde geldt voor de bies aan de onderkant van de mouwen. De Adidas strademark strepen over de schouders en mouwen zijn bovendien zwart. Op de borst prijken de logo's van de club, adidas en hoofdsponsor Carlsberg. Ook op de achterkant van het shirt komt het logo van Carlsberg weer terug en in de nek prijkt het wapen van de stad Kopenhagen. Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil jij net als sterren als Kvist, N'Doye, Fischer, en Boilesen schitteren in dit nieuwe voetbalshirt? Klik dan op de buttons om het shirt te kopen. In deze shops kan je het shirt van Kopenhagen voorzien van een eigen naam en nummer!