FC Kopenhagen 3e shirt 2020 - Kinderen

Merk: Adidas
SKU: CE8711

Koop hier het nieuwste FC Kopenhagen uitshirt voor 2019-2020 van Adidas voor kinderen. Dit shirt kun je voor de volgende leeftijden bestellen: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 en 14 jaar. In dit shirt speelt de Deense club de wedstrijden in de Deense competitie en in de Europa League gedurende dit seizoen. Dit tenue kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140,152, 164 en 176. 

Het FC Kopenhagen 3e shirt is rood met diagonale strepen en verticale banen. Verder heeft het shirt een ronde hals in het zwart. De Adidas strademark strepen over de schouders en mouwen zijn zwart, evenals de hals en de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de borst prijken de logo's van de club, adidas en hoofdsponsor Carlsberg. Ook op de achterkant van het shirt komt het logo van Carlsberg weer terug en in de nek prijkt het wapen van de stad Kopenhagen. Deze tenues bestaan voor 100% uit polyester en zijn uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Wil jij net als sterren als Bendtner, N'Doye, Fischer, en Boilesen schitteren in dit nieuwe voetbalshirt? Klik dan op de buttons om het shirt te kopen. In deze shops kan je het shirt van Kopenhagen voorzien van een eigen naam en nummer!