Denemarken authentic voetbalshirt 2021-2022

Merk: Hummel
SKU: 208342-3365

 Bestel hier direct en snel het authentic Denemarken thuisshirt 2021-2022 voor volwassenen. De Pro versie van dit voetbalshirt betreft de zogenaamde spelersversie. Dit betreft dus het tenue dat ook daadwerkelijk door de spelers gedragen wordt. Om deze reden is de PRO versie duurder. Het Denemarken Pro voetbalshirt kun je alleen bestellen voor volwassenen, namelijk in de maten S, M, L, XL en XXL. In dit tenue speelt het Deense voetbalelftal de Euro 2020/EK 2021 thuiswedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. 

De body van het Denemarken thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geheel rood en bevat een all-over print van geluidsgolven. Deze print komt ook weer terug op de achterkant van het voetbalshirt en is geïnspireerd door het geluid van de supporters wanneer zij meezingen met het volkslied. Deze specifieke print is afkomstig van een geluidsopname van het meezingen van de supporters tijdens de interland tegen Ierland op 7 juni 2019. De mouwen van het Denemarken thuisshirt 2021-2022 zijn wit met aan de onderkant een rode band. Ook de Hummel chevrons op de schouders zijn rood. Het Denemarken tenue is verder uitgerust met een v-hals en opstaande kaag. De binnenkant van de hals bevat een blauwe band, waarin de naam van het land verwerkt is: ''FOR DENMARK.'' Daaronder bevinden zich de geluidsgolven met de titel van het volkslied: ''Der er et ynidgt land.'' Op de rechterborst prijkt het logo van Hummel Sportswear en de linkerborst bevat de badge van de Deense voetbalbond, de Dansk Boldspil-Union (DBU). Dit tenue bestaat voor 78% uit polyester en 22% uit nylon. Dit betreft een ademend, sneldrogend lichtgewicht materiaal dat vocht van het lichaam afvoert, zodat je altijd droog, comfortabel en gefocust blijft 

Wil jij net als spelers als Eriksen, Braithwaite, Kjaer, Dolberg, Schone, Jorgensen, Sisto, Hojbjerg, Delaney en andere spelers dit tenue dragen? Klik dan op de buttons. In deze winkels kun je het Denemarken tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt!