Denemarken thuisshirt 2018-2019

Bestel hier het Denemarken WK 2018 voetbalshirt voor kinderen en volwassenen. Dit shirt kan je vanaf nu bestellen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In dit voetbalshirt speelt het Deense voetbalelftal de WK 2018 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende 2018-2019.

Het voetbalshirt van het Deense elftal is overwegend rood en wordt gekenmerkt door een print van een kruis over de voorkant van het shirt. De mouwen hebben een iets donkerdere tint rood en bevatten witte chevrons van Hummel. Verder is het shirt uitgerust met witte en blauwe accenten. Deze kleuren komen terug in de v-hals van het shirt. De binnenkant van de hals bevat de tekst: FOR DANMARK - SHARE FOOTBALL. Op de borst prijken de logo's van de nationale bond en Hummel en de achterkant van het shirt bevat de vlag van het land. Verder bevat de band aan de onderkant van het tenue nog een tekst: 'En del af noget større (Een deel van iets groters)'. Dit shirt wordt vanaf nu gedragen door sterren als Jörgensen, Dolberg, Schone, Eriksen, Fischer en nog meer sterren.

Klik direct op de buttons om dit Denemarken shirt te bestellen. Hier kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!