Denemarken keepersshirt 2021-2022 - Blauw

Merk: Hummel
SKU: 208350-7002

Bestel hier direct en snel het Denemarken keepersshirt 2021-2022 van Hummel in het blauw voor kinderen en volwassenen. In dit keepersshirt werken de keepers van Denemarken de Euro 2020/EK 2021 wedstrijden af. Dit tenue wordt ook gedragen tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022. Dit keepersshirt kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152 en 164 voor kinderen. 

De body van het Denemarken keepersshirt 2021-2022 is dit jaar geheel lichtblauw en bevat een all-over print van geluidsgolven. Deze print komt ook weer terug op de achterkant van het voetbalshirt en is geïnspireerd door het geluid van de supporters wanneer zij meezingen met het volkslied. Deze specifieke print is afkomstig van een geluidsopname van het meezingen van de supporters tijdens de interland tegen Ierland op 7 juni 2019. De mouwen van het Denemarken keepersshirt 2021-2022 zijn donkerblauw met aan de onderkant een donkere band. Ook de Hummel chevrons op de schouders zijn wit. Het Denemarken keeperstenue is verder uitgerust met een v-hals en opstaande kaag. De binnenkant van de hals bevat een blauwe band, waarin de naam van het land verwerkt is: ''FOR DENMARK.'' Daaronder bevinden zich de geluidsgolven met de titel van het volkslied: ''Der er et ynidgt land.'' Op de rechterborst prijkt het logo van Hummel Sportswear en de linkerborst bevat de badge van de Deense voetbalbond, de Dansk Boldspil-Union (DBU). Dit tenue bestaat voor 100% uit polyester en is uitgerust met de Hummel Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. 

Wil jij net als spelers als Schmeichel, Lossl, Ronnow en andere keepers en andere keepers dit tenue dragen? Klik dan op de buttons. In deze winkels kun je het Denemarken keeperstenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt!